сряда, 15 май 2013 г.

Какво е мнението Ви относно кибертормоза?

10 коментара:

  1. Това е абсолютно недорасло отношение на хора, които искат да избият някакви комплекси. Не го одобрявам изобщо и се стремя да игнорирам такива "дребни душици"...

    ОтговорИзтриване
  2. Много тъпо поведение на хора, които си нямат работа и по цял ден сипят злоба в нета и то АНОНИМНО, защото са страхливци.

    ОтговорИзтриване
  3. Не го одобрявам и не смятам, че това е начинът да си изливаш злобата и агресията върху някого, който всъщност не ти е сторил нищо (поне в повечето случаи).

    ОтговорИзтриване
  4. Гадна болест на нашето "технологизирано" поколение. Всичко ни е позволено, имаме много свободно време, което пък запълваме с такива глупости и висяне пред компютрите, телефоните и таблетите в интернет и то 24/7!

    ОтговорИзтриване
  5. Пълна боза. Дори не знам за какво им е на някои хора да съсипват нервната система на други. Силни ли се чувстват така, доказват ли нещо...? Нз, но е тъпо, според мен.

    ОтговорИзтриване
  6. Кибертормоза може да причини сериозни психически травми на жертвата, ето защо е не по- малко опасен от всеки друг вид насилие.

    ОтговорИзтриване
  7. Кибертормозът е явление, което засяга всички нас, които боравим с компютри, телефони, лаптопи, таблети и по цял ден висим в интернет. По този начин всеки, който иска да ни засегне по някакъв начин, може съвсем спокойно да достигне до нас и ако му позволим, да ни съсипе.

    ОтговорИзтриване
  8. Според мен, това е опасно средство, с което едни хора си служат, за да нараняват други.

    ОтговорИзтриване
  9. Не го одобрявам. Смятам, че си е чиста загуба на време да се занимаваш с такива неща вместо да прочетеш една книга, да изгледаш един, да излезеш с приятели и т.н.

    ОтговорИзтриване
  10. Според мен той е голяма заплаха за всички нас, които непрекъснато използваме всякакъв род техника, която има достъп до интернет и трябва да сме наясно с това и да се пазим от такива недоброжелатели или просто да не им обръщаме внимание.

    ОтговорИзтриване